Despre Brand Luada Style

Luada Style se profilează ca un concept-store emblematic situat în inima Bacăului, unde rafinamentul întâlnește pasiunea pentru modă printr-o selecție impresionantă de rochii de seară sofisticate, rochii de mireasă de vis și accesorii ce completează orice ținută cu un strop de eleganță. De la inaugurarea sa în 2008, Luada Style s-a dedicat femeii moderne și încrezătoare, care apreciază frumusețea în toate formele ei și care este mereu în căutarea piesei vestimentare perfecte care să-i completeze stilul unic.

Caracterizată prin rafinament, delicatețe, dar și printr-o putere și încredere debordante, femeia Luada Style este o prezență care nu trece niciodată neobservată, fiind admirată și apreciată chiar și de la distanță. Selecția noastră bine definită cuprinde creații ale unor designeri renumiți din România, Europa, Ucraina, SUA și dincolo de aceste granițe, aducând împreună o gamă variată de siluete clasice, materiale de înaltă calitate și modele contemporane ready-to-wear, gândite să îmbrățișeze și să celebreze feminitatea în toate aspectele sale.

Luada Style este locul unde poți găsi outfit-ul ideal pentru orice ocazie, de la rochii de seară elegante, rochii de cocktail perfecte, ținute de zi cu zi pline de stil, până la rochii de mireasă spectaculoase în stilurile princess, empire, sirena sau linia A. Oferim o gamă largă de mărimi, disponibile pentru probă, asigurându-ne astfel că fiecare femeie poate găsi rochia visurilor sale, indiferent de mărimea sau stilul preferat.

În calitate de prim importator în România al marilor branduri din New York, ce se bucură de recunoaștere pe plan internațional și sunt prezentate la FashionTV, Luada Style aduce în atenția clientelei sale branduri de prestigiu care îmbracă participantele la concursurile Miss World, vedete și nu numai, printre care se numără Sherri Hill, Jovani NY, Faviana, Terani Couture și Shail K. De asemenea, în oferta noastră dedicată rochiilor de mireasă se regăsesc branduri exclusiviste precum Mon Cheri Bridals și Sophia Tolli, iar din 2009 am inclus și colecțiile San Patrick din grupul Pronovias, oferind astfel acces la cele mai actuale și inovatoare colecții de pe scena internațională a modei.